We starten altijd met een persoonlijk intakegesprek

Het is belangrijk dat je op de juiste plek bent. Daarom houd ik met alle nieuwe cliënten eerst een intakegesprek. Dit gesprek duurt 45-60 minuten en we doen drie dingen: (1) kennismaken met elkaar, (2) jouw/jullie situatie en hulpvraag in kaart brengen en (3) een passend traject uitstippelen. Soms starten we een traject voor ouder(s) of kind alleen; andere keren adviseer ik een uitgebreider traject, met sessies voor ouders en kinderen.

INTAKEGESPREK
Het intakegesprek duurt 45-60 minuten

Je kunt samen met je ex-partner komen, maar je kunt je ook los van de andere ouder bij de praktijk aanmelden. We richten ons dan alleen op jouw situatie met de kinderen en jouw eigen ‘nieuwe’ gezin.

Bij alle trajecten zijn de kosten van het intakegesprek al inbegrepen, die betaal je dus niet nog eens apart.

Zal ik jou terugbellen?

Als je wilt kun je hier jouw gegevens achterlaten, dan bel of mail ik je terug. Direct bellen voor een afspraak kan natuurlijk ook!

✆ 06 1816 0066

Telefonisch kennismaken is altijd vrijblijvend en gratis. Gewoon doen!

14 + 3 =

De vijf trajecten van iep coaching

Welk traject past het best bij jouw situatie en hulpvraag? We kijken hiernaar tijdens het intakegesprek en ik zal je erover adviseren. Neem hier alvast een kijkje om een idee te krijgen van de verschillende trajecten.

Je kunt de informatie uitklappen door op het plusje te klikken.

1. Traject Gezin - voor ouders én kinderen

Heb je vragen over het op de rit krijgen van je gezin na de scheiding? Wil je weten hoe je jouw kinderen het best kunt ondersteunen in deze periode vol veranderingen en emoties? Misschien is de balans zoek bij jou thuis en weet je niet meer hoe je alle ballen hoog moet houden? Je bent niet de enige ouder die hiermee worstelt. Misschien geven je kinderen aan dat zij het ook fijn zouden vinden om eens met iemand te kletsen over de scheiding. Of misschien merk je zelf wel aan hun gedrag en vragen dat er nog iets ‘dwars’ bij ze zit? Dan is dit traject iets voor jullie.

TRAJECT – 8 GESPREKKEN
– Intakegesprek van 45 minuten
– 3 sessies van 1 uur met ouders
– 3 sessies van 1 uur met het kind
– Eindgesprek van 1 uur met ouders

€760,00

Je kunt samen met je ex-partner instappen, zodat jullie beiden van alle tips & trics kunnen profiteren in jullie eigen ‘nieuwe’ gezinnen, maar je kunt dit traject ook alleen voor jouzelf en jouw eigen gezin doen.

 

Meer dan 1 kind in dit traject aanmelden? Dan komen je kinderen één keer samen voor een gesprek en daarna komt ieder kind nog twee keer apart. Per “extra kind” plannen we dus twee losse sessies erbij.

2. Traject Ouders - voor ouders

Heb je vragen over het op de rit krijgen van je gezin na de scheiding? Ben je de balans even kwijt en voel je je out-of-control met alle veranderingen en hevige emoties? Is de positiviteit in je gezin soms ver te zoeken? Heb je het idee dat je kinderen worden klemgezet tussen jou en je ex-partner? Kortom, wil je weten hoe je jouw kinderen het best kunt ondersteunen in deze ingrijpende periode? Dan is dit traject iets voor jou.

Je kunt samen met je ex-partner instappen, zodat jullie beiden van alle tips & trics kunnen profiteren in jullie eigen ‘nieuwe’ gezinnen, maar je kunt dit traject ook alleen voor jouzelf en jouw eigen gezin doen.

TRAJECT – 4 GESPREKKEN
– Intakegesprek van 45 minuten
– 3 sessies van 1 uur met ouder(s)

€380,00

Stappen jij en je ex-partner samen in? Veiligheid en vertrouwen vind ik ontzettend belangrijk. Daarom overleg ik tijdens dit traject niet apart met de ene of met de andere ouder.

 

Dit traject is ook geschikt voor samengestelde gezinnen! Dan volg je dit traject samen met je nieuwe partner en kijken we naar jullie vraagstukken rondom het samenvoegen van jullie beider gezinnen.

3. Traject Kind - voor kinderen

Merk je dat je kind sinds de scheiding niet zo lekker in zijn vel zit? Is je zoon of dochter vaker boos of verdrietig? Trekt je kind zich meer terug van het gezin? Maak je je zorgen over het verloop van de huiswissels? Heeft je kind meer dan anders lichamelijke klachten zoals buikpijn of misselijk, zonder dat daar een medische aanwijzing voor is? Kinderen vertellen ons immers een heleboel met hun lijf; aan hun gedrag is al snel te merken als iets ze niet lekker zit. Ik kijk graag met je kind mee wat er speelt (“wat er in dat koppie omgaat”) en wat nu belangrijk voor hem/haar is.

TRAJECT – 5 GESPREKKEN
– Intakegesprek van 45 minuten
– 3 sessies van 1 uur met het kind
– Eindgesprek van 1 uur met ouders

€475,00

Ik werk met allerlei methodieken, zoals handpoppen, kindertekeningen, traumaverwerking en opstellingenwerk met poppetjes. Wat ik precies in de sessies ga doen hangt af van de leeftijd van het kind en de hulpvraag.

4. New Beginnings programma - voor ouders

New Beginnings geeft jou alle tips, trics en tools om na de scheiding een positieve, liefdevolle start met je kinderen te maken en de balans in jouw ‘nieuwe’ gezin weer te vinden. Het programma bestaat uit 10 wekelijkse sessies en 2 check-ups tussendoor. Bij New Beginnings draait het om het versterken van het welzijn en het zelfvertrouwen van de kinderen; het is nadrukkelijk géén therapiegroep voor ouders zelf. Heb je ook behoefte aan ondersteuning in je eigen proces? Kijk dan eens bij het traject De Basis.

Je kunt het New Beginnings programma individueel volgen of in een groep met ongeveer 7 andere gescheiden moeders of vaders. De sessies zijn voor vaders en moeders apart, en niet beide ouders hoeven mee te doen.

TRAJECT
10 wekelijkse sessies van 2 uur, individueel of in een kleine groep. Zie voor meer informatie: www.newbeginningsprogramma.nl

Vanaf €595,00

In 2015 heb ik New Beginnings uit de Verenigde Staten naar Nederland gehaald. Ik ben eigenaar van New Beginnings in Nederland en ik leid ook andere coaches op tot New Beginnings coach. Het is mijn missie om gezinnen na scheiding beter te ondersteunen. Op een positieve, nuchtere en respectvolle manier. Het New Beginnings programma past daar zo goed bij! Het is laagdrempelig, praktisch en hartstikke positief. Kinderen beter helpen via coaching van hun ouders: dáár geloof ik in. De kracht zit al in ouders zelf!

5. Losse sessies - voor ouders en kinderen

Vaak vinden ouders en kinderen het fijn om na een tijdje nog eens terug te komen voor een gesprek, bijvoorbeeld als er een (nieuwe) grote verandering is geweest of als ze tegen nieuwe emoties aanlopen. Een steuntje in de rug kan dan weer hartstikke fijn zijn!

We plannen dan een losse sessie. Wat oneerbiedig gezegd noem ik dit ook wel eens een “APK”: even contact maken en samen onderzoeken hoe het nu met jou of je kind gaat, en wat jij of je kind nodig heeft.

AANVULLEND OF NA AFLOOP VAN EEN TRAJECT
1 losse sessie van 1 uur met ouder of kind

€90,00

Zijn jullie nieuw bij iep coaching? Dan starten we altijd met een traject (zie hierboven). De losse sessies zijn ter aanvulling van een lopend traject, of na afloop van een traject als jij of je kind de behoefte voelt om nog eens bij me langs te komen.

De tarieven van de trajecten zijn compleet. Bij de prijs is dus alles inbegrepen!

R
Alle gesprekken in de praktijk
R
Tussendoor kort mail- of telefonisch contact
R
Verslaglegging van het traject, op aanvraag
R
Advies, tips & trics voor thuis en/of op school
R
Eventueel telefonisch contact met derden, zoals school en andere professionals. Alleen met jouw toestemming!

IN TERMIJNEN – Betaling in termijnen is heel normaal in mijn praktijk, vraag me hier gerust naar.

 

VERGOEDING – Ben je aanvullend verzekerd? Dan factureer ik alle sessies uit het traject als losse consulten, zodat de factuur in aanmerking komt voor vergoeding. Check dit altijd eerst zelf bij je verzekeraar; niet alle verzekeraars vergoeden psychosociale consulten in de alternatieve zorg.

 

AFZEGGEN – Graag tijdig afzeggen of ziekmelden, minimaal 24 uur voorafgaand aan de afspraak. Bij afzegging op kortere termijn bereken ik €45,00.

 

STOPPEN – Soms gebeuren er (onverwachtse) dingen waardoor je het traject wilt uitstellen of voortijdig wilt beëindigen. Ik breng dan voor elke reeds afgenomen sessie (ook de intake) €95,00 in rekening.