We starten altijd met een telefonische kennismaking.

Het is belangrijk dat je met jouw hulpvraag op de juiste plek belandt. Daarom houd ik met alle nieuwe cliënten eerst een telefonisch kennismakingsgesprek. Dit is een kort gesprek van ongeveer 20 minuten.

We kijken naar je hulpvraag: waar loop je tegenaan en welke dingen heb je tot nu toe geprobeerd om het probleem aan te pakken?

Op basis van je verhaal bekijken we of je in mijn praktijk  inderdaad aan het juiste adres bent. Daarna plannen we een eerste consult en gaan we op korte termijn aan de slag. Soms komt het voor dat ik doorverwijs naar een andere professional, die nog beter is ingesteld op jouw hulpvraag.

 

Twijfel je of je met jouw vragen bij mij terecht kunt? Dan juist bellen! Ik denk namelijk graag met je mee. En past je hulpvraag niet binnen mijn mogelijkheden, dan help ik je graag op weg naar een andere professional in de regio. Voel dus geen drempel om met me te sparren over jouw situatie.

Telefonisch kennismaken is 100% gratis en vrijblijvend.

Zal ik jou terugbellen? 

Als je wilt kun je hier je gegevens achterlaten, dan bel ik je terug.

How can I begin anything new with all of yesterday inside me? – Leonard Cohen

Trajecten bij iep coaching

Welk traject past het best bij jouw situatie en hulpvraag? We kijken hiernaar tijdens de telefonische kennismaking. Soms starten we een traject voor ouder(s) of kind alleen; andere keren adviseer ik een uitgebreider traject, met sessies voor ouders én kind(eren). De trajecten hieronder zetten een stevige basis. Uitbreiding van de begeleiding kan natuurlijk altijd.

Oja, en wurgcontracten… daar doe ik niet aan! Dus als je om welke reden dan ook voortijdig met een traject wil stoppen, dan kan dat. Altijd. We verrekenen dan gewoon naar rato. Simpel.

Startconsult

In het eerste consult doen we twee dingen: (1) we brengen jouw/jullie situatie en hulpvraag uitgebreid in kaart en (2) we zetten een stip aan de horizon: wat wil je bereiken? 

Vervolgconsulten

Na het eerste gesprek komen de vervolgconsulten en gaan we van start met de begeleiding. Ik werk vanuit mijn opleidingsachtergrond van zowel psychologie als kindercoaching. In mijn consulten mix ik die twee werkvelden kriskras door elkaar, afhankelijk van het type hulpvraag. Je zou kunnen zeggen dat ik mijn theoretische psychologiekennis combineer met de meer praktische invalshoek van mijn coachingachtergrond, én een sterke intuïtie. Ik werk zonder protocollen en ik stem elk traject goed af op de persoon voor me. Mensenwerk is immers maatwerk!

De vier basistrajecten van iep coaching.

Voor gelijktijdige begeleiding van zowel ouder(s) als kind(eren). Ouders begeleid ik in hoe zij hun kinderen het best kunnen ondersteunen na de scheiding en hoe zij meer balans en plezier kunnen brengen in hun eigen gezin, of hoe beide ouders kunnen samenwerken als ‘collega-ouders’. Kinderen help ik bij het begrijpen van de scheiding en het omgaan met hun gevoelens.

8 CONSULTEN

  • Startconsult met ouders (soms met het kind erbij)
  • 3 vervolgconsulten met ouders
  • 3 vervolgconsulten met het kind
  • Eindconsult met ouders

€720,00
Extra consult: €90,00

 

Samen of apart. Je kunt samen met je ex-partner instappen, maar je kunt dit traject ook alleen voor jouzelf en jouw eigen gezin doen.

Meerdere kinderen. Meer dan 1 kind aanmelden? Dan komen je kinderen één keer samen op consult en daarna komt elk kind nog twee keer apart. Per extra kind plannen we dus twee consulten erbij. 

Voor ouders met vragen over het zo goed mogelijk ondersteunen van hun kinderen na de scheiding. Denk bijvoorbeeld aan vragen over meer rust en balans in huis, over het omgaan met lastige vragen van je kinderen, over onrust rondom het schema en de huiswissels, of over het beschermen van de kinderen voor ouderlijk conflict.

4 CONSULTEN

  • Startconsult
  • 3 vervolgconsulten

€360,00
Extra consult: €90,00

 

Stappen jij en je ex-partner samen in? Veiligheid en vertrouwen vind ik ontzettend belangrijk. Daarom communiceer ik tijdens het traject niet apart met de ene of met de andere ouder. Ook niet per mail. Alle communicatie gaat rechtstreeks via/naar jullie allebei.

Ook voor samengestelde gezinnen. Je kunt dit traject samen met je nieuwe partner volgen.

Voor kinderen die sinds de scheiding niet zo lekker in hun vel zitten. Als je kind bijvoorbeeld vaker boos is of huilt, veel piekert, of last heeft van buikpijn. Ik kijk graag met je kind mee wat er op dit moment bij haar/hem speelt, waar ze/hij tegenaan loopt en wat nu voor haar/hem belangrijk is.

5 CONSULTEN

  • Startconsult met ouders (soms ook met het kind)
  • 3 vervolgconsulten met het kind
  • Eindconsult met ouders

€450,00
Extra consult: €90,00

Methodieken. Ik werk met allerlei methodieken, zoals handpoppen, tekenen en opstellingenwerk. De invulling van een consult hangt af van de leeftijd van het kind en de hulpvraag. Zie ook www.iepcoaching.nl/voor-kinderen.

Programma van 10 wekelijkse sessies speciaal voor gescheiden ouders over het zo goed mogelijk helpen van de kinderen na de scheiding. Het geeft je handvatten om na de scheiding een positieve, liefdevolle start met je kinderen te maken en de balans in jouw eigen, nieuwe gezin weer te vinden. De sessies zijn voor vaders en moeders apart, en niet beide ouders hoeven mee te doen.

3-MAANDEN TRAJECT
10 wekelijkse sessies van 2 uur, en twee check-ups tussendoor, individueel of in een kleine groep. 

Vanaf €595,00

Bewezen effectief. Ruim 20 jaar onderzoek in de VS laat zien dat New Beginnings op veel verschillende manieren goed is voor kinderen: ze hebben een hechtere band met hun ouders, zitten beter in hun vel en doen het beter op school. Thuis is er meer plezier en balans, New Beginnings is laagdrempelig, praktisch en hartstikke positief. 

Bij de prijs van de trajecten is alles inbegrepen.

Z

Alle gesprekken in de praktijk

Z

Kort mail- of telefonisch contact tussendoor

Z

Verslaglegging (op aanvraag)

Z

Contact met derden zoals huisarts of school

Veel gestelde vragen

Worden de consulten vergoed door mijn verzekeraar? Kan ik in termijnen betalen? Tot wanneer kan ik een afspraak afzeggen? Moet mijn ex-partner perse toestemming geven voor een traject met mijn kind? Je vindt het antwoord op deze en andere vragen op de pagina met veel gestelde vragen.